Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε την διαμονή σας. Για την κράτηση σας ισχύουν οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις.

  • Οι τιμές είναι σε ευρώ ανά δωμάτιο και διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και ελληνικού πρωινού.
  • Η ασύρματη πρόσβαση στο internet είναι δωρεάν.
  • Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα από τις 14:00μμ έως τις 21:00μμ. Σε περίπτωση που θα θέλατε να κάνετε check-in μετά τις 21:00μμ, θα πρέπει να ενημερώσετε το γραφείο υποδοχής εκ των προτέρων.
  • Η ώρα αναχώρησης από τα δωμάτια είναι στις 12:00 μμ. Παρέχεται η δυνατότητα για late checkout μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, με επιπλέον χρέωση και ανάλογα με την διαθεσιμότητα.
  • Το κάπνισμα όπως και τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο ξενοδοχείο

Πολιτική Κρατήσεων

Για την ολοκλήρωση της κράτησης είναι απαραίτητη προκαταβολή ύψους 30% του συνολικού κόστους ή τουλάχιστον ύψους ίσο με το κόστος μίας διανυκτέρευσης, ανάλογα ποιο από τα δύο ποσά είναι μεγαλύτερο.

Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας θα σας σταλεί προσωρινή επιβεβαίωση, η οποία θα περιέχει όλα τα στοιχεία της κράτησή σας. Στη συνέχεια, μετά την πληρωμή της προκαταβολής, θα λάβετε e-mail τελικής επιβεβαίωσης κράτησης. 

Η κράτηση δεν θα θεωρείται επιβεβαιωμένη έως ότου λάβετε από το ξενοδοχείο e-mail τελικής επιβεβαίωσης.

Τα δωμάτια των οποίων η κράτηση έχει διασφαλιστεί με προκαταβολή, παραμένουν διαθέσιμα μέχρι την ώρα αναχώρησης (check out time) της επόμενης μέρας, η οποία έπεται της προγραμματισμένης ημερομηνίας άφιξης.

Τέλος, τα δωμάτια των οποίων η κράτηση δεν έχει διασφαλιστεί με προκαταβολή, παραμένουν διαθέσιμα, εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο, μέχρι τις 18:00μμ το απόγευμα της ημερομηνίας άφιξης. 

Πολιτική πληρωμής

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν είτε με τραπεζικό έμβασμα ή με Visa ή Master Card, εντός επτά εργάσιμων ημερών από την πραγματοποίηση της κράτησης. 

Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά το e-mail προσωρινής επιβεβαίωσης, σχετικά με την ημερομηνία λήξης πληρωμής. 

Τελική επιβεβαίωση της κράτησης παρέχεται μετά την πληρωμή της προκαταβολής.
Αν η πληρωμή δεν γίνει όπως έχει προγραμματιστεί, η κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Πολιτική ακύρωσης, τροποποίησης και μη άφιξης

Αίτημα για ακύρωση ή αλλαγή επιβεβαιωμένης κράτησης γίνεται δεκτό μόνον εγγράφως με fax ή e-mail.

Οι αλλαγές στις ημερομηνίες υπόκεινται στην διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου, ισχύουν δε οι κανόνες ακύρωσης όπως αναφέρονται στην συνέχεια:

Η προκαταβολή και τυχόν επιπλέον πληρωμές επιστρέφονται στο ακέραιο αν η ακύρωση γίνει 21 μέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξη. Σε περίπτωση ακύρωσης τριών ή περισσοτέρων δωματίων (ομαδικές κρατήσεις), η προκαταβολή επιστρέφεται στο ακέραιο αν η ακύρωση γίνει τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την άφιξη, ανάλογα με την εποχή και τον αριθμό δωματίων.

Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται αν η ακύρωση γίνει σε διάστημα λιγότερο των 21 ημερών (τουλάχιστον εντός 30 ημερών για ομαδικές κρατήσεις) πριν την προγραμματισμένη άφιξη ή σε περίπτωση μη εμφάνισης.

Καθυστερημένη άφιξη χρεώνεται με το 100% του κόστους διανυκτέρευσης.

Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης ισχύει επιπλέον χρέωση ίση με το 50% του συνολικού κόστους των μη πραγματοποιημένων , πλην όμως συμφωνημένων, διανυκτερεύσεων. Τέλος, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια επαναδιάθεσης των δωματίων και επιστροφής, σύμφωνα με την επαναδιάθεση, μέρους ή του συνολικού καταβληθέντος ποσού προκειμένου να μειωθεί η ζημιά των πελατών από εκπρόθεσμες ακυρώσεις. 

Παιδιά και πολιτική επιπλέον κρεβατιού

Τα παιδιά 7 ετών και άνω θεωρούνται ενήλικες. Ένα παιδί έως 6 ετών δεν χρεώνεται όταν διαμένει με τους γονείς του και μοιράζεται το υπάρχον κρεβάτι. 

Επιπλέον κρεβάτι σε superior δίκλινο δωμάτιο χρεώνεται 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση συμπεριλαμβανομένου πρωινού.

Χωρίς επιπλέον χρέωση και κατόπιν συνεννόησης παρέχεται βρεφική κούνια.
Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια/βρεφικές κούνιες σε ένα superior δωμάτιο είναι 1.

Scroll to Top